РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО - МОНТАНА

НАГРАЖДАВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ В РЕГИОНАЛНИЯ УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС „КРАСОТАТА НА СЕВЕРОЗАПАДА“

На 30.06.2023 година, в Зала №1 на Областна администрация – Монтана, се проведе награждаването на победителите в Регионалния конкурс „Красотата на Северозапада“.

Форумът се организира за първи път, а целта на организаторите е да стимулира развитието на детското творчество и да се даде възможност на участници до 19 годишна възраст и творци над 19 години да покажат уменията си в литературата и изобразителното изкуство. Организатори на конкурса са Фондация „Младен Младенов за развитие на Северозападна България 2015 г.“, Дружество „Будители“ в област Монтана и РУО – Монтана.

Със съдействието на Регионално управление на образованието – Монтана, събитието придоби широк отзвук и в него се включиха над 200 участници от 30 образователни институции на територията на областта и чужбина.

Приветствие към участниците в конкурса отправиха г-жа Трайка Трайкова – началник на Регионално управление на образованието – Монтана, инж. Валери Димитров – областен управител на Монтана и г-н Петър Младенов – председател на Фондация „Младен Младенов за развитие на Северозападна България 2015 г.“

На официалната церемония бяха наградени отличените ученици и участници от област Монтана, а наградите на призьорите, които бяха възпрепятствани да присъстват на събитието, ще бъдат изпратени на посочения от тях адрес за кореспонденция.

Прекрасните рисунки на участниците ще бъдат изложени във фоайето на Областна администрация – Монтана до 05 юли, за да могат да бъдат видяни от съгражданите ни.

Пожелаваме на всички участници здраве, енергия и нестихващ стремеж към творчество!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Skip to content