Регионално управление на образованието - Монтана
РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО - МОНТАНА

Покана за Майсторски клас на тема: „Иновации и отговорности в дигиталния свят с децата“

УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,

Бихме искали да изразим признателността си към Вас за съвместното ни партньорство при реализиране на съвместни проекти и програми за децата и професионалистите, работещи с деца.
Във връзка с изпратени наши писма до Вас, относно предстоящия обучителен квалификационен майсторски клас на тема: „Иновации и отговорности в дигиталния свят с децата“, който ще се проведе в периода 8-10.06.2022 г. в к.к Боровец, хотел „Самоков“ и се организира от Държавната агенция за закрила на детето, в сътрудничество с Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, Ви изпратихме линк за регистрация на определените участници. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePEmdBb-bjwIgNYXZqlK-oygiPuhLm0tr9i5h1-S1pX978Yg/viewform
Надяваме се информацията да достигне до повече професионалисти – директори, заместник-директори и учители с богат опит в областта на дигитализацията, които да участват в майсторския клас.
Разходите за обучението, както и за логистиката, пътни, дневни и квартирни пари са за сметка на изпращащата организация.

Екипът на Държавната агенция за закрила на детето изразява своята признателност от съвместната ни работа и вярваме, че заедно постигаме повече за децата!

С уважение,
Ваня Кирилова
държавен експерт
Дирекция „Политики и програми за детето, стратегическо развитие и координация“
Държавна агенция за закрила на детето

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Skip to content